Απίστευτο! Έκλεισαν λογαριασμό για τη σωτηρία 16χρονης

klama

Μόλις 30.000 ευρώ χρειάζονται για να σωθεί η ζωή μιας μαθήτριας, μόλις 16 ετών, εφόσον ο ΕΟΠΥΥ, συμβάλλει στα έξοδα θεραπείας και νοσηλείας, με το ποσό που του αναλογεί σύμφωνα με το νόμο, αφού μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει μέριμνα για κάλυψη όλου του ποσού από το Υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο ένα ακόμα εμπόδιο ήρθε να προστεθεί σε αυτά που αντιμετωπίζει η οικογένεια της μαθήτριας του 1ου Ενιαίου Λυκείου της Πάτρας.

Φρένο στις ελπίδες της Ευαγγελίας έβαλε τραπεζικό υποκατάστημα της πόλης, το οποίο μπλόκαρε τον λογαριασμό που είχε ανακοινώσει η οικογένεια, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για τη μεταφορά του παιδιού στο Ανόβερο της Γερμανίας, όπου θα να χειρουργηθεί στο κεφάλι.

Η οικογένεια, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, ενημερώθηκε ότι ο λογαριασμός που είχε ανοιχτεί με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου και μέσα σε λίγες ώρες είχε συγκεντρώσει 1.500 ευρώ, έκλεισε, για να μη χρησιμοποιηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Όπως αποκάλυψε, ο πρόεδρoς του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ρίου, Παναγιώτης Λουκόπουλος, ο σύλλογος άνοιξε νέο λογαριασμό, τα στοιχεία του οποίου δεν θα δημοσιοποιηθούν, για να μην έχει την ίδια κατάληξη με τον προηγούμενο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμβάλουν, μπορούν να επικοινωνούν με τους εξής:

α) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ – 6944624410

β) ΚΑΡΒΕΛΗ ΒΟΥΛΑ – 6978002874

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.