Απίστευτη ομορφιά στα Ελληνικά νησιά!!

Όχι μόνο βράχια.. Όχι άλλο κάρβουνο.. αλλά κορμιά γεμάτα εκπλήξεις σε «οικογενειακές» φωτο που βγάζουν μάτια.. Δείτε τι κάνει.. μόνο με μπότες..

Ακόμα μια τουριστριούλα που βρήκε ειδυλλιακό Ελληνικό μπαλκόνι να τα πετάξει όλα για να φωτογραφηθεί ανάμεσα από τα κάγκελα με φόντο τα λευκά σπίτια του νησιού.

Ο άντρας της μετά από την ασφυκτική πίεση της κοπέλας που είπε να κρατήσει τις μπότες της για τι καίγανε τα πλακάκια… τα έδωσε όλα για όλα. Αυτό είναι ένα κορμί σαν και αυτά που θέλουμε να επισκέπτονται την χώρα μας το καλοκαίρι.. και όχι κάτι αξύριστες αριστερές με ταγάρια..

Αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν τα «καυτά» φιλελεύθερα κορμιά ταξιδεύουν γι αλλού.. γιατί πιστεύουν ότι στην Ελλάδα τα πράγματα δεν πάνε καλά, οπότε και αλλάζουν προορισμό.. όπως τα χελιδόνια που χάνουν το δρόμο τους και φτιάχνουν αλλού φωλιά..

Απολαύστε Ελληνικό μπαλκόνι, με μπλε κάγκελα που φιλοξενεί πάνω του γκομενάκι ζόρικο… χωρίς να φοράει τίποτα… αλλά μόνο τις χειμωνιάτικες μπότες μήπως και την πούνε εντελώς γυμνή…


Πηγή: parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.