Απάντηση της Νίκης Τζαβέλλα για τα σενάρια ένταξής της στη Ν.Δ.

Τι δηλώνει η Ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ για τις τελευταίες εξελίξεις

Ο ενδεχόμενος «επαναπατρισμός» του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία προκαλεί νέες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό και στη λεγόμενη δεξιά πολυκατοικία. Τι θα γίνει όμως με τα στελέχη του ΛΑΟΣ και τους δύο Ευρωβουλευτές του;

Τα σενάρια παρουσιάζουν την Ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλλα, ως ένα στέλεχος του ΛΑΟΣ που η Νέα Δημοκρατία θέλει να εντάξει στους κόλπους της και τώρα που «άνοιξε» η συζήτηση, τα σενάρια εμφανίζονται περισσότερο ενισχυμένα, προσθέτοντας και την διάθεση της κ. Τζαβέλλα να ενταχθεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Τα επικοινώνησαν με την κ. Νίκη Τζαβέλλα, η οποία ωστόσο επιμένει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, μιας και όλα προκύπτουν από φήμες και δημοσιεύματα.

Στην ερώτηση για το αν ισχύουν τα σενάρια που ακούγονται η κ. Τζαβέλλα δηλώνει: «Θα πρέπει να κάνουμε όλοι μας ό,τι είναι καλό για την πατρίδα μας, την Ελλάδα», περίπου ό,τι και ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Πολλοί εκτιμούν ότι αυτό σημαίνει πως ανοίγει ο δρόμος ή τουλάχιστον η συζήτηση. Τίποτα ωστόσο παραπάνω και τίποτα οριστικό και ανακοινώσιμο.

Στέλλα Νοβάκη

parapolitika.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.