ΑΟΛΑΠ: Πέρασε στην ιστορία και το Ολυμπιακό ράλλυ σπριντ…..

aolap foto 2013Με πλήρη επιτυχία πέρασε στην ιστορία και το Ολυμπιακό ράλλυ σπριντ με τον καιρό να είναι σύμμαχος των 24 πληρωμάτων, χωρίς βροχή και ιδανικές συνθήκες θερμοκρσίας. Το Σάββατο στην πανηγυρική εκκίνηση που έγινε στην Αρχ.Ολυμπία η παρουσία του κόσμου θύ-μισε τα Ολυμπιακά των προηγουμένων ετών. Τη μέρα του αγώνα, παρά το κίνδυνο της βροχής, οι θεατές που κυριολεκτικά κατέκλεισαν το δρυ-οδάσος της Φολόης ήταν πάρα πολλοί και επήλαυσαν πλούσιο θέαμα.

Τα αποτελέσματα λίγο πολύ αναμενόμενα με μάχες να δίνονται κυρίως στα μεγάλα. Νικητές ανα-δείχθεικαν οι Χαλιβελάκης – Τσαούσογλου με Mitsubishi Lancer evo 9 και ακολούθησαν πολύ κοντά οι τοπικοί Μπαντούνας – Σούκουλης με evo 6, με τρίοτυς τους Βααλούρδο – Κωστούρα με Subaru. Τον απόλυτο χρόνο της μέρας έκαναν οι Φιλιππίδις – Σαϊνης με 10:58 που είχαν όμως την άτυχη στιγμή τους στο 2ο σκέλος από λάστιχο. Στις μικρότερες κατηγορίες πρώτοι στα 1600 με αξιοσημείωτους χρόνους οι Χατζόπουλος – Τριαν-τόπουλος με Corolla και στα μικρά οι Αγγελόπουλος – Δίπλας με Yaris αφού κατέλαβαν την 7η και 8η θέση αντίστοιχα της γενικής κατάταξης.

Τερμάτισαν 18 συνολικά πληρώματα με τις έξη εγκατα-λείψεις όλες από μηχανική βλάβη. Ολοι οι αγωνιζόμενοι ευχαριστήθηκαν την όμορφη ειδική διαδρομή σε έναν αγώνα που κύλησε ομαλά κάτι που ωφείλεται και στη συνδρομή της Νομαρχίας Ηλείας, στο Δήμο Α.Ολυμπίας και στις Δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής τους οποίους η οργάνωση ευχαριστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.