Αν είσαι τυχερός και δεν έχει άλλο συμβάν το ασθενοφόρο μπορεί να «ζήσεις» , αν έχει άλλο την «πάτησες» !

Ένας ηλικιωμένος άνδρας περίπου στα 70, μετά τις πρωτες πληροφορίες έχασε για άγνωστο λόγο τις αισθήσεις του και έπεσε κάτω στο πεζοδρόμιο.Το συμβάν έγινε στην αρχή της Γ.Παπανδρέου στην Αμαλιάδα .

Στο νοσοκομείο του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν διέγνωσαν κάτι σοβαρό και τον κράτησαν για λίγες ώρες προληπτικά .

Το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 40 λεπτά μας είπαν έξαλλοι οι περίοικοι που βρέθηκαν στην τοποθεσία που έπεσε ο ηλικιωμένος και τον έβλεπαν να υποφέρει. Μας ανέφεραν ότι αναγκάστηκαν οι κοπέλες από το ιδιωτικό θεραπευτήριο που ήταν διπλά από το συμβάν να του δώσουν τις πρωτες βοήθειες αφού δεν έβλεπαν να καταφθανει το ασθενοφόρο .

Από το ρεπορτάζ του AmaliadaNews και Ilia.news μάθαμε ότι, ενώ εφημερεύει το νοσοκομείο Αμαλιάδας το ασθενοφόρο ήταν σε περιστατικό στον Πύργο και ενώ δεν είχε τελειώσει από εκεί, πήρε κλήση να έρθει Αμαλιάδα .

Καταλαβαίνετε το χρόνο μετακίνησης με ένα Ασθενοφόρο που δεν πάει πάνω από 100 χιλιόμετρα λόγο ότι ειναι για απόσυρση και το «κρατάνε με ενέσεις» .

Αξίζει να σημειωθεί ότι εμείς είδαμε το ασθενοφόρο να περνά από μπροστά μας στην είσοδο της πόλης με μεγάλη ταχύτητα και αυτό βεβαιώνει ότι δεν ήταν κωλυσιεργία του πληρώματος του ασθενοφόρου αλλά μάλλον φταίει η γενικότερη οργάνωση των ασθενοφόρων στην Ηλεία γιατί δεν ειναι η πρώτη φορά που παίρνουμε καταγγελίες ότι αργεί πάρα πολύ το ασθενοφόρο .

Από τα ρεπορτάζ μας βγαίνει ότι αν είσαι τυχερός και δεν έχει άλλο συμβάν το ασθενοφόρο μπορεί να «ζήσεις» , αν έχει άλλο την πάτησες !!!

Ηλεία του 2017 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.