Αν έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών το ΛΑΟΣ θα αποχωρήσει

Δεν θα αποχωρήσει τελικά ο ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά αυτό θα γίνει εάν και εφόσον έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.Αυτό ήταν το συμπέρασμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, υπό τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη με τα τέσσερα κυβερνητικά στελέχη που προέρχονται από το κόμμα.

Στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του κόμματος, συμμετείχαν εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη, δηλαδή τους Μ. Βορίδη, Γ. Γεωργίου, Α. Γεωργιάδη και Αστ. Ροντούλη, ο γραμματέας της ΚΟ του ΛΑΟΣ Η. Πολατίδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Αλ. Χρυσανθακόπουλος.

Όπως είπε σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης ο κ. Καρατζαφέρης, ο ΛΑΟΣ δεν θα φύγει από την κυβέρνηση, παρόλο που θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή -δηλαδή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποσυμφόρηση των φυλακών- δεν συνάδει με την συμφωνία των πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε ότι αν τελικά έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, αν μπει στην ολομέλεια αυτό σημαίνει αυτόματη αποχώρηση του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.