Αντωνόπουλος: «Να ενωθούμε όλοι μαζί» Βαρυσήμαντες δηλώσεις Αγγελή για το μέλλον της ομάδας

 

Όπως είχαμε προαναγγείλει, ο Θανάσης Αντωνόπουλος είναι πλέον παίκτης του Αστέρα Αμαλιάδας. Πριν από λίγο, δόθηκε η επίσημη ανακοίνωση, έγινε η παρουσίασή του, με τον ίδιο τον Αντωνόπουλο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και λίγο μετά, τον Βαγγέλη Αγγελή, να κάνει και αυτός με τη σειρά του βαρυσήμαντες δηλώσεις για το μέλλον της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Αμαλιάδας:

«Ο Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Θανάση Αντωνόπουλου στην ομάδα μας. Ο Αντωνόπουλος, είναι ένας ποδοσφαιριστής γέννημα-θρέμμα του Αστέρα Αμαλιάδας. Ευχόμαστε στον Θανάση Αντωνόπουλο, ο οποίος δεν είναι άγνωστος, καλή επάνοδο στην οικογένεια του Αστέρα μας και καλή επιτυχία. Ο Θανάσης Αντωνόπουλος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αχαϊκή, προσήλθε στα γραφεία της ομάδας μας για να υπογράψει σε αυτήν. Πλάι του ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος τον καλωσόρισε. Λίγο μετά, ο Θανάσης Αντωνόπουλος, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Αμαλιάδας».

 

Αντωνόπουλος: «Επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου»

Ο Θανάσης Αντωνόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αστέρα, ανέφερε: «Επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου και της πόλης μου. Αυτό είναι το πιο βασικό. Θα ήθελα να κάνω κάλεσμα σε όλο τον κόσμο, κάνοντας εγώ την αρχή, διότι μπορεί να έγιναν κάποια λάθη, όμως ας κάνω εγώ την αρχή. Θέλω να ενωθούμε όλοι μαζί, διότι ο Αστέρας έχει και τους ανθρώπους και τον κόσμο, να μπορέσει να πάει εκεί που του αξίζει. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα που έχει δημιουργηθεί από τον κ. Παπαγεωργίου, είναι μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Και εγώ θέλω να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια. Αυτή είναι και η ουσία της επιστροφής μου. Μου ζητήθηκε και από τον κ. Αγγελή, να βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει ο Αστέρας. Και αυτό πρέπει να το καταλάβει και ο κόσμος. Και να έρθει κοντά και να αγκαλιάσει την ομάδα, όπως πολύ καλά ξέρει και μπορεί. Ο κόσμος της Αμαλιάδας μπορεί να το κάνει».

 

Βαρυσήμαντες δηλώσεις Βαγγέλη Αγγελή για το μέλλον

Ο πρόεδρος του Αστέρα Αμαλιάδας Βαγγέλης Αγγελής, αφού καλωσόρισε τον Θανάση Αντωνόπουλο, προέβη σε κάποιες βαρυσήμαντες δηλώσεις για το μέλλον της ομάδας.

«Η χαρά μου είναι να γυρίζουν πίσω παιδιά που αγαπάνε την ομάδα και έχουν δώσει πολύ καλές στιγμές στον κόσμο του Αστέρα, παιδιά που είναι από την ομάδα. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά και δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε αν δείτε κι άλλα παιδιά να γυρίζουν πίσω. Ο Αστέρας αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από δικούς του ανθρώπους. Έχει ανάγκη να γυρίσουν πίσω οι ποδοσφαιριστές, έχει ανάγκη να γυρίσουν πίσω οι φίλαθλοι, έχει ανάγκη να γυρίσουν πίσω άνθρωποι οι οποίοι στήριζαν οικονομικά τον Αστέρα. Δίπλα στον Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι ένας χρηματοδότης, δεν είναι κουμανταδόρος ή κάτι τέτοιο. Ούτε χορηγός. Είναι ένας άνθρωπος, στον οποίο το καλοκαίρι πήγαμε πέντε-έξι από την ομάδα και τον πείσαμε να ασχοληθεί με αυτήν. Αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι τον πείσαμε να ασχοληθεί με την ομάδα, αρχής γενομένης από μένα, που πήγα στα Τρίκαλα και γύρισα πίσω, επιστρέφουμε στην ομάδα. Άνθρωποι όπως είναι ο Κώστας Νικολόπουλος, ο Ανδρέας Παπαδάτος. Κι έρχονται κι άλλοι. Ο Βαγγέλης Αθανασούλης, κι άλλοι. Πρέπει να γυρίσουμε πίσω να βοηθήσουμε την ομάδα σε αυτή την προσπάθεια η οποία είναι πάρα πολύ δύσκολη. Και είναι πάρα πολύ δύσκολοι καιροί για όλους.  Βλέπετε τι γίνεται σε όλο τον όμιλο. Το ίδιο, να επιστρέψει, πρέπει και ο κόσμος. Και την Κυριακή, πρέπει να συμπαρασταθεί στην ομάδα, γιατί είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάρα-πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Να αφήσουν τις κριτικές, να αφήσουν τα καφενεία, να τα αφήσουν όλα και να έρθουν να πάρουν τις θέσεις τους στο γήπεδο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο, να δώσουν μια οικονομική ανάσα στην ομάδα.  Το σύνθημά μας το καλοκαίρι «μόνο ένας δεν μπορεί», έγινε «μόνο ένας…». Αυτό δεν υπάρχει. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Αν θέλει ο κόσμος να έχει μέλλον αυτή η ομάδα. Η ομάδα είναι δεύτερη μετά από πάρα πολλά χρόνια. Και της αξίζει να είναι πρώτη. Και εκεί θα φτάσει. Είναι μια υπόσχεση την οποία πρέπει να τη δώσουμε όλοι μας και σε αυτό το έργο που έχει μπροστάρη τον κ. Θανάση Παπαγεωργίου, πρέπει να σταθούμε όλοι μας. Τα ψέματα τελείωσαν. Ας περάσουμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα. Έγιναν λάθη και θα γίνουν και λάθη. Αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε, είναι την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι αγκαλιασμένοι και ενωμένοι».

Σε λίγο βίντεο με τις δηλώσεις Αγγελή-Αντωνόπουλου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.