Αντιδρά το υπουργείο στα μαύρα περιβραχιόνια στην παρέλαση…..

Το υπουργείο Παιδείας καλεί όλους “να επιδείξουν τον δέοντα σεβασμό στον εορτασμό της επετείου” και προσθέτει ότι “ είναι αταλάντευτη η εμπιστοσύνη στους ΄Ελληνες εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές που θα αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη εκείνων που θυσίασαν τα πάντα για τη σωτηρία της πατρίδας, προτάσσοντας το εθνικό “εμείς” και όχι το προσωπικό, κομματικό ή συντεχνιακό εγώ.
Σε αυτή τη μεγάλη κρίση, σε αυτές τις δραματικές στιγμές, η εκπαιδευτική κοινότητα καλείται από την ιστορία συμβολικά και ουσιαστικά, να δώσει και πάλι το παράδειγμα της συμμετοχής στην ανόρθωση της χώρας που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία. Το πράττει και αυτό είναι η ελπίδα.” Ιδιαίτερα για τους εκπαιδευτικούς αναφέρει :
“ Η συνδικαλιστική ηγεσία των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επιδιώκει και προαναγγέλλει ενέργειες που αποσκοπούν στη δημιουργία τηλεοπτικών εντυπώσεων και μόνο. Η ιστορία πρέπει να είναι σεβαστή από όλους και η απόδοση τιμής δεν μπορεί να γίνεται θέαμα για τις κάμερες και παιγνίδι για το μικροκομματικό ανταγωνισμό”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.