Ανοικτή ομιλία πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ Δ. Καζάκης στην Αμαλιάδα

kazakis amaliadaΤην Τετάρτη 9 Οκτώβρη ο Δημήτρης Καζάκης πραγματοποίησε ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας αναφερόμενος στο πως διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την Δημοκρατία και τους πραγματικούς εχθρούς της.

Ο κ. Καζάκης ανέφερε: «Σε πολύ λίγο καιρό, σε μερικούς μήνες, ο Έλληνας θα χρειαστεί να υπερασπιστεί το σπίτι του, την ιδιοκτησία του με κάθε τρόπο και μέσο. Και μαζί της θα πρέπει να υπερασπιστεί κάθε βουνοκορφή και ακτογραμμή, κάθε κάμπο και οροπέδιο της χώρας του από τα αρπακτικά των αγορών», επεσήμανε ενώ αναφερόμενος στην κυβέρνηση τόνισε ότι είναι η ίδια κυβέρνηση που έχει εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στους δανειστές και «ποτίζει» το ευρώ με το αίμα του ελληνικού λαού και άρα   είναι ικανή για τα χειρότερα.

Δεν είναι μόνο η κοινωνική οργή που σαν τσουνάμι απειλεί να σαρώσει το καθεστώς και τους εντολοδόχους των δανειστών. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι πλέον η ανάγκη επιστροφής σε εθνικό νόμισμα και μονομερούς διαγραφής του χρέους έχει κατακτήσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, χωρίς η συμμορία του ευρώ να είναι σε θέση να κάνει το οτιδήποτε».

Παράλληλα, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, υποστήριξε  ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι αδύνατο να συνεχιστεί αυτή η πορεία καταστροφής της χώρας και ξεπουλήματος σε συνθήκες τυπικών ελευθεριών και ότι όσο υπάρχει έστω και η τυπική ελευθερία του λόγου, η τυπική ελευθερία της οργάνωσης, της συνάθροισης και της κινητοποίησης, δεν μπορεί να αναχαιτιστεί η μετατροπή της ογκούμενης κοινωνικής οργής σε παλλαϊκό ρεύμα ανατροπής του καθεστώτος.

Τέλος, τόνισε πως: “Την μάχη, δεν θα την δώσει ο καθένας μόνος του για την προσωπική του επιβίωση, αλλά όλοι μαζί ενωμένοι, ο καθένας από τον τομέα του για την πατρίδα, κάτι που αποτελεί και προϋπόθεση για να κατακτηθούν και τα ζητούμενα της προσωπικής ζωής του καθενός σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.