ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ ΠΥΡΓΟΥ

Η Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Ηλείας από τον Ιούνιο του 2010 ξεκίνησε μια προσπάθειά προκειμένου να αποτελέσει τη φωνή της νεολαίας. Πορευτήκαμε και δράσαμε με βασικό άξονα τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη, με αδιαπραγμάτευτη υποστήριξη προς τους νέους και τις νέες του τόπου μας. Αποφύγαμε συστηματικά τις στείρες, μικροπολιτικές αντιπαλότητες για δημιουργία εντυπώσεων και κομματικό προσηλυτισμό.

Όπως έγκαιρα είχαμε γνωστοποιήσει είμαστε κάθετα αντίθετοι με τη μείωση του κατώτερου μισθού κι όλα τα μέτρα που εξαθλιώνουν ακόμα περισσότερο τους νέους και βυθίζουν τη γενιά μας στη μιζέρια και τον απομονωτισμό.

Ακόμα περισσότερο διαφωνούμε που όλα αυτά τα δυσβάστακτα και δεσμευτικά μέτρα λήφθηκαν από ένα κοινοβούλιο που δεν αντιπροσωπεύει την λαϊκή βούληση η οποία θα έπρεπε ήδη να έχει αποφανθεί.

Η ηθική και η συνείδησή μας δεν μας επιτρέπουν να εξακολουθούμε να κατέχουμε θεσμικές θέσεις στα όργανα της νεολαίας και του κόμματός μας, από τη στιγμή που διαφωνούμε σε τόσο σημαντικές και καίριες επιλογές. Ως εκ τούτου η παραίτηση των μελών της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΗΛΕΙΑΣ και της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Πύργου είναι μονόδρομος.

Ευχόμαστε να μην επαληθευτούν οι φόβοι και οι ανησυχίες μας.

 

Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηλείας                                            Τ.Ο. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Πύργου

Λιατσής Σπύρος                                                       Βογιατζής Βαγγέλης

Κορδονούρης Ανδρέας                                            Πετρόπουλος Κων/νος

Κυριακόπουλος Γιώργος

Σεβοπούλου Μαρία

Μπέλτσος Διονύσης

Κολόκας Κων/νος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.