Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τις Δημοτικές Εκλογές

diamantopoulosΒγαίνουμε μπροστά

Συμπολίτισσες, συμπολίτες,

Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας θέλοντας να ενημερώσω την καθεμιά και τον καθένα ξεχωριστά, πως, άνθρωποι νέοι, πολίτες ανεξάρτητοι, ξεκινάμε μια προσπάθεια για την δημιουργία συνδυασμού που θα συμμετάσχει, εφόσον βέβαια είμαστε καλά, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Ήλιδας, είτε αυτές διεξαχθούν το 2014, είτε το 2015 ή όποτε και να γίνουν. Η ανάληψη της εξουσίας δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός. Στόχος μας είναι η παρέμβαση στα δημοτικά πράγματα.

Ανθρώπινα και ανεξάρτητα

   Καλώ τις νέες, τους νέους, τη νέα γενιά, τους αδύναμους και μη προνομιούχους, καλώ τον κάθε άνθρωπο, μα πρωτίστως καλώ κάθε ανεξάρτητο πολίτη, να είναι έτοιμος για το άλμα που θα επιχειρήσουμε! Ανακοινώνουμε σήμερα την δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού κινήματος με άξονες την πολιτική ανεξαρτησία και την ανθρωπιά έχοντας ως βάση τη νέα γενιά. Είμαστε πεπεισμένοι πως μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το κύμα που θα φέρει την ανατροπή.

Γιατί τώρα

   Ανακοινώνουμε συνειδητά τώρα, ευθέως και δημοσίως, την βούληση μας, πέρα από τακτικισμούς και σκοπιμότητες, έτσι ώστε η απόφαση αυτή που ουσιαστικά βγαίνει από μέσα μας, να μπολιαστεί στις σκέψεις των πολιτών τής τοπικής κοινωνίας, μα κυρίως για να δοθεί ο χρόνος στο κατεστημένο του κομματισμού και της διαπλοκής, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την προσπάθεια μας.

Ξεκάθαρα

   Είναι ξεκάθαρο πως εκφράζουμε μια ανεξάρτητη πολιτική προσέγγιση για την αυτοδιοίκηση. Οποιαδήποτε κομματική ή άλλη συλλογική στήριξη, δεν μπορεί να γίνει δεκτή, αντιθέτως καταγγέλλεται στους πολίτες. Εμείς απευθυνόμαστε στην ατομική κρίση του καθενός.

Με τιμή

Νικόλαος Διαμαντόπουλος

Πολίτης

Επικοινωνιολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.