Ανακοίνωση του “Πρότυπου Ξενώνα Εργατών Γης”

IDRYMA_VARDAS Το πρώην Γηροκομείο Βάρδας, το οποίο παραμένει κλειστό από πέρυσι το καλοκαίρι, ελέω ύφεσης, θα μετατραπεί σε ξενώνα στέγασης Νόμιμων Εργατών Γης της ευρύτερης περιοχής, με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ηλείας κ. Γερμανού.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό προς όλους, ότι η νέα αυτή προσπάθεια, μόνο θετικά μπορεί να επηρεάσει την περιοχή. Και αυτό γιατί, έχει δημιουργηθεί ένας ξενώνας διαμονής, χαμηλού κόστους, για όσους πολίτες Έλληνες και Ξένους, επιθυμούν να εργαστούν νόμιμα στην περιοχή και να ζήσουν κάτω από ανθρώπινες συνθήκες, με ασφάλεια για τους ίδιους αλλά και τους μόνιμους κατοίκους.
Μέχρι σήμερα, ερχόμασταν αντιμέτωποι με ένα τεράστιο πρόβλημα, αντικρίζοντας εικόνες τριτοκοσμικές, με ανθρώπους, να στοιβάζονται σαν τα ζώα, να κοιμούνται κυριολεκτικά ο ένας επάνω στον άλλον σε αυτοσχέδιες παράγκες και σκοτεινά δωμάτια, χωρίς να γνωρίζουμε αν και με τι σιτίζονται και υπό ποιες υγειονομικές συνθήκες.
Αυτό, πρέπει, θέλουμε και μπορούμε να το αλλάξουμε..
Ο νέος Ξενώνας, θα είναι το καμάρι της Βάρδας καθώς θα

αποτελέσει Πρότυπο, αφού κάτι παρόμοιο δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα μας. Με τη Δράση αυτή, όλοι μαζί πρωτοπωρούμε και αποδεικνύουμε ότι, σεβόμαστε τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως εθνικότητας και χρώματος και αφαιρούμε το δικαίωμα από τον οποιονδήποτε, να προσβάλει την περιοχή μας, με αρνητικά σχόλια όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν.
Ο νέος Ξενώνας είναι ένα πολίτιμο εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής και ανάδειξης του πολιτισμού της.
Ο νέος Ξενώνας, θα λειτουργήσει υπό καθεστώς απόλυτης ασφάλειας για τους νόμιμους διαμένοντες εργάτες και παράλληλα, θα φέρει την ισορροπία που χρειάζεται μεταξύ εργατών και κατοίκων.
Στο νέο Ξενώνα οι νόμιμοι εργάτες διαμένοντες, θα μπορούν να σιτίζονται σωστά, θα μπορούν να κοιμούνται ζεστοί και στεγνοί, θα μπορούν να είναι καθαροί και υγειείς. Ποιός μπορεί να τους το αρνηθεί;
“ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣ”
Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.