ΚΡΑΛΛΗΣ ΔΗΜ: ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Από τον πρώην Δήμαρχο Αμαλιάδας Δημήτρη Κράλλη

Με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών στις 3/4/2017 κατέρρευσε η αρχική κατηγορία των 700.000 ΕΥΡΩ, κρίθηκα ομόφωνα αθώος για το ποσό των 420.000 ΕΥΡΩ και μου επεβλήθη εξαγοράσιμη ποινή 5 ετών για το ποσό των 280.000 ΕΥΡΩ, η οποία δεν είναι τελεσίδικη. Για το ποσό των 280.000 ΕΥΡΩ επισημαίνω ότι δεν μου είχε επιβληθεί καταλογισμός από τον Οικονομικό Επιθεωρητή και δεν είμαι υπόλογος στο ελεγκτικό Συνέδριο ότι επέφερα ζημία στο Δήμο. Με την εκδίκαση της αναίρεσης αυτής της απόφασης στον Άρειο Πάγο είναι σαφές ότι θα τελεσιδικήσει η αθώωση μου. Για την εξέλιξη αυτή θα δοθεί συνέντευξη τύπου με δύο εκ των προτέρων δεσμεύσεις.

1)Θα δοθεί στη δημοσιότητα το περιεχόμενο των καταθέσεων Λυμπέρη στον Οικονομικό Επιθεωρητή και στο Δικαστήριο, για να αντιληφθεί κάθε πολίτης ότι στη θέση του πρώτου πολίτη αναρριχήθηκε ένας εμπαθής πληροφοριοδότης Δήμαρχος.

2)Θα περιγραφούν οι πρωτοβουλίες για καθολικό διαχειριστικό έλεγχο στην οικονομική διαχείριση και στα έργα της δεκαεξάχρονης θητείας Λυμπέρη. Η ιδιότυπη ασυλία από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους έλαβε τέλος οριστικά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.