Ανάκληση συσκευασίας μανιταριών από τη Lidl Hellas….

Η Lidl Hellas προχωράει σε ανάκληση του προϊόντος «Μανιτάρια 1. διαλογής ολόκληρα, συσκευασίας 400g» μάρκας Freshona. Προειδοποίηση για μη κατανάλωση των μανιταριών.
Η Lidl Hellas προχωράει σε ανάκληση του προϊόντος «Μανιτάρια 1. διαλογής ολόκληρα, συσκευασίας 400g» μάρκας Freshona με ημερομηνία λήξης 31.12.2014. Υπήρξε σφάλμα του παρασκευαστή κατά την παραγωγική διαδικασία, το οποίο ενδεχομένως να έχει οδηγήσει σε ανεπαρκή θερμική επεξεργασία του προϊόντος.

Για λόγους προληπτικής προστασίας των καταναλωτών, η Lidl Hellas κατόπιν ενημέρωσης του παρασκευαστή, αντέδρασε άμεσα προχωρώντας στην απόσυρση από τους χώρους πώλησης και στην ανάκληση του προϊόντος.

Εξαιτίας της ελλιπής θερμικής επεξεργασίας δεν δύναται να εξασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια του προϊόντος. Δεν μπορεί να αποκλειστεί, λόγω της ανάπτυξης μικροοργανισμών στην συσκευασία του προϊόντος, πιθανός κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών. Για το λόγο αυτό, η Lidl Hellas παρακαλεί τους πελάτες να μην καταναλώσουν σε καμία περίπτωση το προϊόν «Μανιτάρια 1. διαλογής ολόκληρα, συσκευασίας 400g» με ημερομηνία λήξης 31.12.2014 και να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Lidl, ακόμα και χωρίς απόδειξη, ώστε να λάβουν το αντίτιμο της αγοράς του.

Τα υπόλοιπα προϊόντα μανιταριών της Lidl Hellas δεν συμπεριλαμβάνονται στην ανάκληση.

Η Lidl έχει δεσμευτεί στους πελάτες της και δίνει μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια και στην ποιότητα των προϊόντων της λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.