Αμετανόητος ο Χρ. Παππάς – Τι είπε βγαίνοντας από τα δικαστήρια – Θα περάσει το βράδυ στη ΓΑΔΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

pappas Βγαίνοντας από τα δικαστήρια ο υπαρχηγός της ΧΑ, φώναξε: “Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή δεν τελειώνει. Θα γίνει χείμαρρος και θα σας πνίξει”.

Ο Χ. Παππάς, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και την Παρασκευή θα πάρει το δρόμο για τη φυλακή. Το πιθανότερο είναι να πάει στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου ήδη βρίσκονται οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός.

Παράλληλα, ύποπτος φυγής θεωρήθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε η Άννα Κανδύλη στη Δημόσια Τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Παππάς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής, καθώς ναι μεν εμφανίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου όμως εκτιμήθηκε ότι ενδεχομένως έκανε προπαρασκευαστικές ενέργειες για να διαφύγει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παππάς, στον οποίο αποδίδεται ρόλου “υπαρχηγού” της εγκληματικής οργάνωσης έκανε και αυτός λόγος για πολιτική δίωξη.

Σύμφωνα με τη ΔΤ, μπορεί ο κ. Παππάς να μην δέχθηκε τηλεφωνήματα στο κινητό του, ωστόσο θεωρείται ότι τα τηλεφωνήματα που έγιναν προς τα κεντρικά γραφεία κόμματος το βράδυ της δολοφονίας, δεν αποκλείεται να ήταν και προς τον Χρήστο Παππά λόγω της θέσης που είχε στο κόμμα.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iSlx1WBJq-8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.