Αμαλιάδα: Mε επικουρική φαρμακοποιό ενισχύθηκε το Νοσοκομείο

nosokomeio_amaliadas Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας προσλήφθηκε και τοποθετήθηκε στη  θέση επικουρικής φαρμακοποιού, η Χριστίνα Αντωνοπούλου, η οποία είναι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής Πατρών, λύνοντας το πρόβλημα που υπήρχε στο Νοσοκομείο όλο αυτό τον καιρό.

Η τελευταία φορά που υπηρέτησε επικουρικός φαρμακοποιός στο Νοσοκομείο ήταν τον Φεβρουάριο του 2012 και μόλις για 40 ημέρες και έκτοτε οι ανάγκες καλύπτονταν από τις δύο βοηθούς φαρμακείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι,  η παρουσία φαρμακοποιού δεν καλύπτει μόνο τις ανάγκες των νοσηλευόμενων ασθενών, αλλά καλύπτει και ανάγκες σε φάρμακα για τους απόρους και τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ πολλές φορές, ενώ διαχειρίζεται τα εμβόλια, καθώς το Νοσοκομείο Αμαλιάδας διενεργεί εμβολιασμούς απόρων και ανασφάλιστων παιδιών της περιοχής ευθύνης τους, είτε κατόπιν προμήθειας εμβολίων από το φαρμακείο, είτε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα εμβολιασμών απόρων και ανασφάλιστων παιδιών και εφήβων του Υπουργείου Υγείας.

Τέλος,  κατά έτος εμβολιάζονται όλα τα φιλοξενούμενα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» που φιλοξενούνται στο σπίτι της Κυλλήνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.