Αμαλιάδα: Πρεμιέρα για το “Τιμολόγιο”(photo)-ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

timologio_premier_poster_8d85cf76154a67c7062827d8a6995a48 ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21/10: Μετά την προβολή της στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, η ταινία μικρού μήκους “Το Τιμολόγιο”,του Αμαλιαδίτη σκηνοθέτη Χαράλαμπου Κοντοπανάγου,  προβλήθηκε το Σάββατο στις 10 το βράδυ στο CineCinema στην Αμαλιάδα  σε δύο διαδοχικές προβολές, καθώς το προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

TIMOLOGIO 2Το μόνο αρνητικό στοιχείο της βραδιάς ήταν ότι τοπική αυτοδιοίκηση γύρισε την πλάτη στο έργο του συμπολίτη τους, καθώς αν και είχαν προσκληθεί οι τοπικοί άρχοντες δεν τίμησε κανείς με την παρουσία του την τέχνη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως συμμετείχαν στο έργο καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου όπως ο Αμαλιαδίτης Γιώργος Παπανδρικόπουλος (Διεύθυνση Φωτογραφίας), η Λίνα Γιαννοπούλου (Οργάνωση Παραγωγής), ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Τσορτέκης και ο Γιώργος Περακάκης (Steadycam). TIMOLOGIO1Tέλος, τον πρωταγωνιστή ενσαρκώνει ο   Διονύσης Τσερεγκούνης, τη φίλη του υποδύεται η Ιωάννα Δελίπαλτα και  σε ένα μικρό ρόλο έκπληξη εμφανίστηκε και ο γνωστός δημοσιογράφος ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ηλεία Γιώργος Μαρινόπουλος, ενώ οι υπόλοιποι συντελεστές είναι: βοηθός σκηνοθέτη ο Γιώργος Χαλικιάς, ηχοληψία ο Βαλάντης Τερζόπουλος, script η Χριστίνα Σγούρδα, hair styling ο Κώστας Τριγάζης, make up η Κωνσταντίνα Μεγαριώτη.

———————————————————————————————-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Στην Αμαλιάδα θα προβληθεί για μία μόνο φορά, η πρώτη ταινία μικρού μήκους του αμαλιαδίτη Χαράλαμπου Κοντοπανάγου, μετά την συμμετοχή της στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Αθηνών «Νύχτες Πρεμιέρας».

Η υπόθεση αφορά ένα γραφίστα που φθίνει οικονομικά. Τον πλησιάζει ένας σκοτεινός επιχειρηματίας και του κάνει μία πρόταση που μπορεί να του αλλάξει τη ζωή.
Κάθε επιλογή όμως, έχει το τίμημά της…

Τον πρωταγωνιστή ενσαρκώνει ο (και στην πραγματικότητα γραφίστας) Διονύσης Τσερεγκούνης, τη φίλη του υποδύεται η Ιωάννα Δελίπαλτα ενώ σε ένα μικρό ρόλο έκπληξη εμφανίζεται ο γνωστός δημοσιογράφος ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ηλεία Γιώργος Μαρινόπουλος.

Τα γυρίσματα έγιναν τον Μάρτιο του 2013 στην Αμαλιάδα, την Κουρούτα και στο εγκαταλελειμένο εργοστάσιο του Ξυστρή – πριν να αρχίσει η κατεδάφισή του.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.