ΑΚΗΣ: «ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!» ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ…

akis-filaki

Το πρόβλημα υγείας της συζύγου του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, τον εξαγρίωσε ακόμη πιο πολύ και , σύμφωνα με πληροφορίες του Makeleio.gr, έχει πάρει σοβαρές αποφάσεις, που θα κάνουν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.

«θα τους πάρω μαζί μου!», φέρεται να είπε στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο του.

Το ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου που κατασχέθηκε ανάμεσα σε άλλα στοιχεία από το γραφείο και το σπίτι του, έχει γίνει εφιάλτης για δεκάδες πολιτικούς, δικαστές, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες, που είχαν συναλλαγές με τον πρώην υπουργό.

Ο πρώην υπουργός αναφέρεται συνεχώς σε κάποιο πρώην συνεργάτη του… «Γιάννη», που του ζητά να επιστρέψει ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ κάνει λόγο για 10 εκατομμύρια ευρώ που είχε συμφωνήσει να κατατεθούν στο εξωτερικό. Σε άλλο σημείο των σημειώσεων του, μιλά για πολιτικό χρήμα και λογαριασμούς που βρίσκονται σε Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία και Ελβετία.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στο ημερολόγιό του επιχειρεί, χωρίς αποτέλεσμα, μετά το σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου, να επηρεάσει τις δικαστικές αρχές, προκειμένου να κλείσουν την υπόθεση υπέρ του.

Για αυτό το λόγο, πολλές αναφορές στις προσωπικές του σημειώσεις γίνονται και σε ονόματα δικαστών που χειρίστηκαν την υπόθεσή του καθώς και σε δικαστικούς, που φέρονται να «στηρίζουν» εισαγγελείς.

Τέλος, στο ημερολόγιο του κ. Τσοχατζόπουλου υπάρχουν αναφορές ονομάτων δημοσιογράφων, πολιτικών και επιχειρηματιών για ραντεβού που σχεδίαζε να έχει μαζί τους, με σκοπό χρηματικές συναλλαγές.

Έρχεται η σειρά τους…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.