Αιμοδοσία στην Ενορία Ευγγελισμού Αμαλιάδας…

Κάνωμε γνωστό στους κατοίκους της Πόλεως Αμαλιάδος τους Αδελφούς Ιερείς και Εφημερίους αυτής και τον πιστό λαό του Θεού, ότι η Ενορία του Ιερού Ναού Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Αμαλιάδος, πραγματοποιεί την 4η’ Δεκεμβρίου 2011 έ.έ. σε συνεργασία μετά του Νοσοκομείου Αμαλιάδος την Β’ Αιμοληψίαν του έτους 2011, και παρακαλούμε τους Ενορίτες μας του Ι.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ, να προσέλθουν να προσφέρουν 300 γραμμάρια από τα 7-3 λίτρα αίματος που εμπεριέχει ο οργανισμός του σώματος.
Ο οργανισμός το αναπλάσσει αμέσως.
Είναι αλήθεια, ότι λίγο αίμα σώζει ζωές. Το ζωηφόρο αυτό υγρό που κυλάει στις φλέβες μας δεν αντικαθίσταται με τίποτε άλλο. Δεν παρασκευάζεται σε κανένα εργοστάσιο ούτε πίπτει εξ ουρανού Παρά μόνον στον ανθρώπινον οργανισμό, και προσφέρεται δωρεάν από αγάπη από τον άνθρωπο προς τον συνάνθρωπό του.
Εξαρτάται απλώς από την θέληση του καθενός να στρέψει το βλέμμα του στον διπλανόν του και να γίνει μιμητής του Κυρίου Η.Ι.Χ. (τω ιδίω Αυτού αίματι) Λυτρωτή και Σωτήρα μας.
Μη στεκόμαστε με ψυχρότητα και αδιαφορία στην αγωνία του διπλανού μας Όσοι έχουμε δοκιμάσει την αγωνία για δικό μας άνθρωπο, για λίγο αίμα, τότε συνειδητοποιούμε το έλλειμμά μας.
Στο κάλεσμα αυτό της αγάπης, όλοι μας, να προσφέρωμε λίγο αίμα εφ’ όσον η κατάσταση της υγείας μας το επιτρέπει. Αυτό είναι το κριτήριο, αυτό θα ζητήσει πρώτιστο ο Κ.Η.Ι.Χ. για να εισέλθουμε στην Βασιλείαν του, εάν προσφέραμε αγάπη, βοήθεια στον συνάνθρωπόν μας.
Ευχόμαστε προς όλους σας δαψιλή την Χάριν του Κ.Η.Ι.Χ., και ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, και όλων των Αγίων.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ιερού Ναού Ευαγγελισμός
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μπαλκάμος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.