ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

lagarde

Διαδικτυακό… πανηγύρι στήθηκε στο facebook μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ για την Ελλάδα στην βρετανική εφημερίδα Guardian. Για την ακρίβεια, έγινε τέτοιος χαλασμός, που προφανώς ούτε η ίδια μπορούσε να φανταστεί.

Ακόμα και όταν προσπάθησε να ανασκευάσει με σχόλιό της στην σελίδα της στο Facebook, η «Madame ΔΝΤ» βλέπει όσο περνούν οι ώρες ότι τα σχόλια, κυρίως από την Ελλάδα, αλλά και όλο τον κόσμο, εξακολουθούν να πέφτουν βροχή.

Στην Guardian είχε πει όταν ρωτήθηκε αν ανησυχεί για όλους εκείνους τους ασθενείς στην Ελλάδα που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη: “πιο πολύ σκέφτομαι τα παιδιά σε σχολεία της Νιγηρίας που μοιράζονται μία καρέκλα ανά τρεις μαθητές επειδή θέλουν πραγματικά να μορφωθούν. Τα έχω στο μυαλό μου όλη την ώρα γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα”.

Μετά προσπαθώντας να ανασκευάσει έγραψε στο Facebook:

“Όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν βλέπω με συμπάθεια τον ελληνικό λαό και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Αυτός είναι ο λόγος που το Ταμείο στηρίζει την Ελλάδα, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει τη σημερινή κρίση και να επανέλθει στο δρόμο τη οικονομικής ανάπτυξης, της απασχόλησης και της σταθερότητας. Ένα σημαντικό μέρος αυτής της προσπάθειας είναι ότι, ο καθένας πρέπει να φέρει το δικό του μερίδιο βάρους, ιδιαίτερα οι πιο προνομιούχοι και ιδίως όσον αφορά την πληρωμή των φόρων τους. Αυτά ήθελα να τονίσω όταν μίλησα με την εφημερίδα Guardian ως μέρο μιας ευρύτερης συνέντευξης πριν από λίγο καιρό”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.