Αγρίεψαν οι αριστεροί Πατριώτες με ναζιστικό χαιρετισμό…..(video)

ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Μεγάλη ένταση χθες το βράδυ (10-04-2012) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Λαμίας, όταν μέλος της Χρυσής Αυγής αποχωρώντας από την αίθουσα και περνώντας ανάμεσα από μέλη αριστερών οργανώσεων, σήκωσε το χέρι και χαιρέτισε ναζιστικά.Λίγη ώρα πριν, όταν στο δημοτικό συμβούλιο συζητούσαν το θέμα για το Κέντρο Μεταναστών, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Αποστόλης Γκλέτσος ζήτησε ως πολίτης της Λαμίας να τοποθετηθεί και να πει την άποψή του. Ο Πρόεδρος του συμβουλίου το επέτρεψε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και των μελών αριστερών οργανώσεων που βρισκόταν στην αίθουσα. Όταν ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έκανε την τοποθέτησή του, καθ’ όλη τη διάρκεια φώναζαν συνθήματα για να μην ακούγεται.
Στη συνέχεια, τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την αίθουσα. Όμως κατά την έξοδο ο ένας από αυτούς, περνώντας ανάμεσα από τα μέλη των αριστερών οργανώσεων που φώναζαν πριν, σήκωσε το χέρι και χαιρέτησε ναζιστικά.

Ακολούθησε πανικός με πολλούς από τους παρευρισκόμενους να επιτίθενται φραστικά στο Δήμαρχο και τον Πρόεδρο γιατί επέτρεψαν στα μέλη της Χρυσής Αυγής να βρεθούν στην αίθουσα και να μιλήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.