Αβραμόπουλος: Να διασφαλίσουμε τα επιτεύγματα της Δημοκρατίας

papoul.jpg

«Όχι», απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, όταν ρωτήθηκε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, αν συμφωνεί με την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα του συνταγματικού τόξου.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ρωτήθηκε και για τη θεωρία περί δύο άκρων, μετά η εγκληματική ενέργεια στο Κερατσίνι και απαντώντας τόνισε ότι τα μηνύματα είναι ανησυχητικά, καθώς διακυβεύεται η συνταγματική τάξη, η Δημοκρατία και η εθνική ενότητα.

«Να ορθώσουμε ένα τείχος όλοι μαζί και να διασφαλίσουμε τα επιτεύγματα της Δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής», είπε και πρόσθεσε ότι η ιστορία έχει διδάξει ότι στις δύσκολες στιγμές, όταν δεν υπάρχει ενότητα, η χώρα αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα.

Για τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανέφερε ότι ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις και τον σημαντικό ρόλο που παίζουν για την ασφάλεια της χώρας στις δύσκολες συνθήκες ρευστότητας, που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και πρόσθεσε ότι το ηθικό είναι υψηλό, το δε αμυντικό μας σύστημα είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.