Έρχονται τρεις αρχηγοί κομμάτων και ένας γραμματέας….

Πολλές οι επισκέψεις  πολιτικών προσώπων, καθώς έρχονται εκλογές. Έως τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια επίσκεψη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά θα έρθουν τρεις αρχηγοί άλλων κομμάτων και ένας γραμματέας….Όπως σας ενημερώσαμε και τις προηγούμενες μέρες το πρόγραμμα θα είναι ως εξής :

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, θα έλθει το Σάββατο 17 Μαρτίου. Στις 4,30 μ.μ. θα συναντηθεί με στελέχη της ΝΟΔΕ Ηλείας στον Πύργο και αμέσως μετά θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Για τις έξι το απόγευμα είναι προγραμματισμένη πολιτική ομιλία σε στελέχη της ΝΔ και πολίτες στο ξενοδοχείο Λέτρινα στην είσοδο της πόλης…

 

 

 

Την Κυριακή 18 Μαρτίου θα επισκεφθεί τον Πύργο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Στις 10.30 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους, ενώ στις 11.30 π.μ. θα μιλήσει σε μέλη και φίλους του ΛΑΟΣ στα γραφεία της Ν.Ε. Ηλείας στην οδό Αυγερινού 3 στον Πύργο.

 

 

 

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την Ηλεία, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Θα βρεθεί στην Αμαλιάδα και θα πραγματοποιήσει ομιλία..

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, την Πέμπτη. Θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση το απόγευμα της ίδιας μέρας στο δημαρχείο του Πύργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.