Ένοπλη συμπλοκή Ελλήνων και αλλοδαπών με έναν νεκρό πριν λίγες ώρες στην Στυλίδα….

Πλέον οι αλλοδαποί απειλούν ανοιχτά τους Έλληνες και δεν διστάζουν να πυροβολούν μέρα μεσημέρι σε καφενεία και πολυσύχναστους χώρους! Αφού έχουν πάρει τα Καλάσνικοφ και κατακλέβουν όποιο Ελληνικό σπίτι βρεθεί μπροστά τους, ασχέτως αν υπάρχει κάποιος μέσα ή όχι, το θράσος τους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και πλέον πυροβολούν για ψύλλου πήδημα! Αντωνάκη θυμάσαι που άνοιγες την Κερκόπορτα ή να στο θυμίσουμε εμείς τώρα που έχεις και την αναίδεια να θες να γίνεις και πρωθυπουργός; Σας μεταφέρουμε την είδηση ακριβώς γιατί κάθε προσθήκη είναι περιττή για να περιγράψει πλέον την κατάσταση:

“Συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με έναν νεκρό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε καφενείο στην Στυλίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια παρέα Αλβανών που τα έπινε σε ένα ουζερί ενοχλούσαν και απειλούσαν τρεις Έλληνες, που ήταν σε άλλη παρέα. Ο ιδιοκτήτης του ουζερί τους έκανε παρατήρηση και τους έδιωξε.

Στη συνέχεια αυτοί επέστρεψαν οπλισμένοι και άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες, ενώ μάλιστα κάποιοι είπαν ότι οι Αλβανοί πυροβόλησαν και εναντίον τους. Τότε ο ιδιοκτήτης άρπαξε την καραμπίνα που είχε στην κουζίνα του ουζερί και πυροβόλησε εναντίον τους, σκοτώνοντας τον ένα από αυτούς. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διότι σύμφωνα με πληροφορίες οι Αλβανοί απειλούν με αντίποινα.”

http://xryshaygh.wordpress.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.