Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού- Έρχονται καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Α. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 11-3-2012 :
1. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΧΙΟΝΙΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
2. ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.

Β. ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-3-2012 :
1. ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ, ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΧΙΟΝΙΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ – ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ.
2. ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΣΤΑ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
3. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13-3-2012 :
1. ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ – ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
2. ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 8 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.
3. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.