Έκκληση για βοήθεια απο τους Εθελοντές Σαμαρείτες Αμαλιάδας….

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Η δραματική αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που έχουν ανάγκη ακόμα και τα ποιο απαραίτητα για την επιβίωσή τους και η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.
Γνωρίζοντας και από τις ίδιες μας τις οικογένειες ότι τα πράγματα είναι δύσκολά για όλους, απευθύνουμε έκκληση στον απλό κόσμο που είναι πάντοτε δίπλα μας να δώσει έστω και ένα πακέτο ρύζι από το υστέρημά του προσφέροντας ανακούφιση σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Παρατηρείται ιδιαίτερη άυξηση αριθμού οικογενειών με μικρά παιδιά που δεν μπορούν να βγάλουν εις πέρας την καθημερινότητά τους.
Οι ανάγκες για παιδικές τροφές, είδη καθαριότητας, τρόφιμα, παιδικές πάνες, κρέμες, γάλατα και οτιδήποτε έχει ανάγκη ένα σπίτι έχουν τριπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες. Αυτά μας ανέφερε ο αρχηγός και οι υπαρχηγοί του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Αμαλιάδας και μας τόνισαν ότι οι οικογένειες δεν έχουν ανάγκη για βοήθεια μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Έχουν απόλυτη ανάγκη για στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Στόχος των Εθελοντών Σαμαρειτών είναι να στηρίζονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι όσο το δυνατόν περισσότερο και να ενισχυθεί το αίσθημα αλτρουισμού των πολιτών για να ζήσουμε όλοι μαζί σε μία κοινωνία στην οποία ο ατομισμός και ο εγωισμός θα είναι απόλυτες μειοψηφίες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.