Άρχισαν τα όργανα και στην Αμαλιάδα……είναι της μόδας τα «βραχιολάκια» στην πράσινη ανάπτυξη..(Νεότερη ενημέρωση)

Σύλληψη επιχειρηματία για χρέος στο Δημόσιο πάνω απο 45.000 ευρώ….

Η πρώτη σύλληψη Ηλείου για χρέη στο Δημόσιο συνέβη χθες το πρωί στην πόλη της Αμαλιάδας. Οικονομικός Εισαγγελέας, Εισαγγελία Αμαλιάδας, ΣΔΟΕ και Ασφάλεια Αμαλιάδας, κινήθηκαν αρμοδίως, για τη σύλληψη νεαρού επιχειρηματία που φέρεται να μην έχει αποδώσει ΦΠΑ την τελευταία διετία, με το ποσό να ξεπερνά σύμφωνα με πληροφορίες  τις 45.000 ευρώ.Ο επιχειρηματίας, αφού απολογήθηκε και ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος.

Μετά από αυτή την πρώτη σύλληψη υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι για να φορέσουν χειροπέδες για χρέη προς το Δημόσιο….

Ο επιχειρηματίας από την Αμαλιάδα ήταν μέσα σε μια μακριά λίστα που περιλαμβάνει αρκετούς άλλους σε όλη τη Δυτικής Ελλάδα οι οποίοι οφείλουν από δεκάδες χιλιάδες έως εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο. Όλος ο Δεκέμβριος αναμένεται δύσκολος, αφού θα ενεργοποιηθούν και στη Δυτική Ελλάδα τα εντάλματα σύλληψης μεγαλοοφειλετών.

Νεότερη ενημέρωση

Συνελήφθη  ο ιδιοκτήτης ατομικής επιχείρησης περισυλλογής λυμάτων για μη έκδοση φορολογικών στοιχείων κατά τα έτη 2010 και 2011.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 36χρονου, είχε σχηματισθεί δικογραφία για μη έκδοση φορολογικών στοιχείων σε 686 περιπτώσεις μεταφοράς λυμάτων με φορτηγά Δημόσιας Χρήσης της επιχείρησης του, προς βιολογικούς καθαρισμούς κατά τα έτη 2010 και 2011 καθαρής αξίας μεγαλύτερης των 48.000 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.