Άνω-κάτω η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Εντάσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις … υποψηφιότητες

 Εκρηκτική μπορεί να γίνει η κατάσταση στο γαλάζιο στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπως διαβάζουμε στο SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, τα … όργανα άρχισαν μάλιστα πριν ανέβει ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη και αφορούσαν στα δημοτικά, όπου στο περιθώριο της συνεδρίασης της Διοικούσας όλοι σφύριζαν αδιάφορα.

Ο Καλαφάτης, ο Ορφανός αλλά και άλλοι αρχίζουν να υποστηρίζουν φωνακτά ότι ο «Κώστας δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία». Εννοώντας δηλαδή ότι ο Γκιουλέκας θα μπορούσε να είναι και πάλι υποψήφιος. Μόνο που ο τελευταίος δε φαίνεται να το επιθυμεί πια. Αντίθετα αυτός που δείχνει να το θέλει πιο πολύ είναι ο Ιωαννίδης.

Στην περιφέρεια ο Τζιτζικώστας το δηλώνει και ανοικτά πια ότι θα είναι υποψήφιος, ενώ ο Καράογλου δεν τον κρύβει και το επιδιώκει. Μόνο που αν οι κοκορομαχίες συνεχισθούν κανείς δεν εγγυάται για τίποτα.

Ο Παπαμιμίκος ήταν έξω φρενών με το επεισόδιο Τζιτζικώστα-Καράογλου (η σύζυγος του κ, Καράογλου πήγε να εμποδίσει τον Τζιτζικώστα να μπει στη σύσκεψη, λέγοντας ότι δεν είναι στη λίστα και ο τελευταίος φρόντισε να διαρρεύσει το περιστατικό πριν ακόμη τελειώσει η συνάντηση με τον Σαμαρά).

Ακούστηκε να λέει ότι όταν γίνονται τέτοια πράγματα –και μάλιστα από πολιτικούς της νεότερης γενιάς-ας μη αναρωτιόμαστε γιατί ο κόσμος απαξιώνει την πολιτική και τους ανθρώπους της…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.