Άνοιξε σήμερα το σχολείο στο Xάβαρι – βρέθηκε προσωρινή λύση

Άνοιξε σήμερα το σχολείο στο Xάβαρι, σταματούν την κατάληψη γιατί βρέθηκε προσωρινή λύση για τους μαθητές.

Άνοιξε Λοιπόν σήμερα το δημοτικό σχολείο Xαβαρίου του δήμου Ήλιδας γιατί δόθηκαν διαβεβαιώσεις στους γονείς με μία προσωρινή λύση μέχρι να έρθει τοποθέτηση μόνιμου δασκάλου .σ

Oι γονείς των μαθητών της τρίτης τάξης Λοιπόν αποφάσισαν χθες το απόγευμα  και προχώρησαν στη σύνταξη και αποστολή εγγράφου στη διεύθυνση, διευθύντρια του σχολείου ,στον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης το οποίο κοινοποίησε επίσης στην αρμόδια σχολική σύμβουλο στη διεύθυνση περιφερειακής εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και στο Δήμαρχο Ήλιδας. Το αίτημά τους ήταν η τοποθέτηση δασκάλου στην τρίτη τάξη του σχολείου.

Επίσης ζήτησαν την τοποθέτηση μόνιμου Δασκάλου στα μαθήματα γλώσσας και μαθηματικών. Χθες το πρωί όμως το σχολείο ήταν πάλι κλειστό και μετέβησαν εκεί άντρες από το αστυνομικό τμήμα Ήλιδας και έκαναν συστάσεις στους γονείς. Τελικά η διευθύντρια του σχολείου κ Δήμητρα Ντούζα αποφάσισε ότι θα διατεθούν 3 δάσκαλοι του σχολείου προκειμένου να καλυφθεί η διδασκαλία της γλώσσας και των μαθηματικών και ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας κύριος Παναγιώτης Ζέβλας ενημέρωσε ότι θα μεταβεί προσωρινά στο σχολείο δάσκαλος ο οποίος θα διδάσκει τα θρησκευτικά και την ιστορία μέχρι να γίνει μία τοποθέτηση μόνιμου δασκάλου και λειτουργήσει κανονικά η τάξη. Με όλα αυτά τα παραπάνω αποφάσισαν οι γονείς να ανοίξουν το σχολείο και αναμένουν πλέον το διορισμό μόνιμου Δασκάλου .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.