Άδειες χρήσης κοινόχρηστων χώρων…

Μετά και τις σχετικές ανακοινώσεις που δημοσίευσε το Γραφείο Εσόδων της Διεύθυνσης των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ήλιδας για τις άδειες χρήσης κοινόχρηστων χώρων, οι οποίες έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.amaliada.gr), ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Ζαχαρόπουλος προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:
«Σας γνωρίζουμε ότι με τις υπ’ αριθμ. 89/2011 και 738/2005 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, έχουν ορισθεί οι θέσεις και οι χώροι στάθμευσης Καντινών και Υπαίθριου Εμπορίου Παραδοσιακών Προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ήλιδας.
Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν κατάληψη κοινόχρηστου χώρου υπαίθριου εμπορίου, παρακαλούνται μέχρι τις 30/04/2012 να καταθέσουν τις αιτήσεις τους επισυνάπτοντας τη σχετική άδεια (παραγωγική-εμπορική ή στάσιμου εμπορίου). Δεν θα δοθεί καμία άδεια χωρίς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Μετά την ανωτέρω ημερομηνία δε θα γίνονται δεκτές άλλες αιτήσεις, παρά μόνο για χώρους που δεν έχουν καταληφθεί.
Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι για τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων (πλατειών, πεζόδρομων, πεζοδρομίων, περιπτέρων) απαιτείται έκδοση νέας άδειας, η οποία χορηγείται μετά από σχετική αίτηση και κατάθεση δικαιολογητικών.
Δεδομένου ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα προβούν σε αυτοψίες για διαπίστωση πιθανών παραβάσεων, τα πορίσματα των οποίων θα κοινοποιηθούν αρμοδίως στο Τμήμα Υγιεινής, στην Αστυνομία, στο Γραφείο Έκδοσης Αδειών του Δήμου κ.ο.κ., παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν μέχρι 30/04/2012 στο Γραφείο Εσόδων του Δήμου για να εφοδιαστούν με τη σχετική άδεια. Για κάθε σχετική συμπληρωματική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εσόδων και στα τηλέφωνα 2622360553 και 2622360550».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.