«Βόμβα» Φωτόπουλου για υπουργούς πληρωμένους απο επιχειρηματίες!

Μια απίστευτη καταγγελία για «πληρωμένους» βουλευτές και υπουργούς του ΠΑΣΟΚ απο επιχειρηματίες έκανε σήμερα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Φωτόπουλος. Μιλώντας στο περιοδικό informer υποστήριξε ότι «κάποιοι αποδεικνύεται ότι δεν είναι βουλευτές του ελληνικού λαού, αλλά βουλευτές των συμφερόντων. Είναι γραμμένοι στα payroll συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων, καναλιών και λεσχών. Και υπουργοί και βουλευτές. Το είδαμε τι συνέβη. Όλος ο κόσμος έχει κρίση και βλέπει», δήλωσε με νόημα προκαλώντας εντύπωση.

Ο ίδιος επιτίθεται και στους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, «με αρκετούς απο τους οποίους δεν χωράμε στο ίδιο κόμμα»! «Μέχρι το συνέδριο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ποιοί είμαστε, που θέλουμε να πάμε, τι υπηρετούμε. Αρκετά με αυτές τις διπρόσωπες καταστάσεις. Άλλα λέμε ως κόμμα και άλλα κάνουμε ως κυβέρνηση. Αυτά είναι καρνάβαλος, είναι καραγκιοζιλίκια, αν και κάποια άλλη λέξη θα ταίριαζε πιο πολύ…», πρόσθεσε.

Ο κ. Φωτόπουλος αναφέρθηκε και στον Γιώργο Παπανδρέου, για τον οποίοι εξέφρασε την εκτίμησή του  «ως πρόσωπο», αλλά όχι ως πολιτικό και συμπλήρωσε: «Θλίβομαι και εξοργίζομαι για τον τρόπο που του φέρονται αυτοί που ευνόησε»

Τέλος, δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν στηρίξει τους Λοβέρδο, Ραγκούση και Διαμαντοπούλου για την αρχηγία του κόμματος, καθώς όπως υποστηρίζει «η ομάδα που έκαναν είναι για να διεκδικήσουν καρέκλες και όχι για το πώς θα προασπίσουν τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.