¨Με την συμμετοχή μας, στην αυριανή Εκλογική Διαδικασία ενισχύουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ¨

Η εκλογική διαδικασία, την Κυριακή, που θα αναδείξει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί πρόσκληση σε κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ.Το ΠΑΣΟΚ, ως κόμμα προοδευτικό και πρωτοπόρο εισήγαγε στα πολιτικά ήθη της Πατρίδας μας , την απ΄ ευθείας εκλογή του προέδρου κάθε κόμματος από τα μέλη και τους φίλους του. Ήταν πολύ θετικό ότι και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υιοθέτησε αυτή την προσφυγή στο ΛΑΟ, ώστε να αναδείξει το σημερινό αρχηγό της.

Αύριο Κυριακή με υπευθυνότητα, με δημοκρατική συνείδηση, με πίστη σε προοδευτικές αξίες και αρχές, ψηφίζουμε στα ορισμένα από την Νομ. Επιτροπή εκλογικά κέντρα.

Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κος Ευάγγελος Βενιζέλος, έχοντας την μέγιστη στήριξη των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, καλείται ως επικεφαλής της Προοδευτικής – Δημοκρατικής παράταξης της χώρας, να διαδραματίσει τον ιστορικό του ρόλο, στα πλαίσια της πρωτόγνωρης μεταπολεμικής κρίσης  που βιώνει η κοινωνία μας όλοι θα κριθούμε από τον ιστορικό του μέλλοντος, από τον βαθμό προσφοράς μας και όχι από το βαθμό άρνησης της πραγματικότητας, την ευθυνοφοβία , τον εύκολο ¨εισαγγελικό¨ λόγο αλλά και την αυτοδικία.

Εξ’ αλλού ανάλογες κρίσεις έχουν υπάρξει στην ιστορία, υπάρχουν παράλληλα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και οι εκεί εξελίξεις την παραπάνω εκτίμηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.